Le dan po prazniku vseh zaljubljencev se pričakuje thrashcore večer brez primere. V Slovenijo namreč premierno prihajajo ameriški thrashcorovci M. O. D.

Bend sta v osemdesetih osnovala Charlie Benante (Anthrax, S. O. D.) ter Billy Milano (S. O. D.), s čimer je pravzaprav Milano hotel nadaljevati politično nekorektno zajebancijo, podloženo z vzhodnoobalnim thrashcore zvokom, ki ga je takrat utrdil projekt Stormtroopers Of Death.

Bendu se je dalo ime M. O. D., kar pomeni Method Of Destruction, sceno pa je navdušil s humornim, a udarnim pristopom, ki sta ga izžarevala albuma USA for MOD ter Surfin' MOD, kasneje pa še Gross Misconduct. Billy je vsekakor ostajal zvest svoji resni neresnosti in občasno malce eksperimentiral znotraj osnovnega šusa, ki je karakteriziral MOD.

A ko je posnel precej resnejša in zelo dobra albuma Devolution in Rhythm Of Fear, se to ni najbolje obneslo in bend je prvič razpadel.

Vrnil se je z dvema slabšima albumoma v zadnjih desetih letih, zdaj pa je okrepljen z novo postavo Milano odločen vrniti MOD v panteon underground thrasherjev. Vsekakor bend je neka pomembna entiteta, saj so v njem igrali tudi nekdanji člani Pro-Pain, Whiplash, Laaz Rockit in med drugim tudi Overkill.

Bend vsekakor obljublja koncert brez primere in šus v glavo - East Coast style z mnogimihiti S.O.D. !

Poleg bodo nastopili slovenski thrasherji Eruption, ki bodo sredi decembra ponovno izdali prvenec Lifeless Paradise (15. 12.), tokrat prek Xtreem Music, kjer je izšel tudi drugi oz. tekoči album Tenses Collide. Kot prva skupina bodo nastopili ljubljanski street punkerji G.U.B.!
Vstopnice so na voljo pri Veselih dihurčkih, na On Parole, v trgovinah Master Of Metal ter Madness na Trubarjevi in v ZOSO music shopu (NG)!
Le 15 eurov v predprodaji!

http://www.on-parole.com/shop/en/tickets/66689-mod-eruption-this-is-not-my-band-ljubljana-15022014-vstopnica-ticket.html

M.O.D.
https://www.facebook.com/ModMethodOfDestruction

ERUPTION
https://www.facebook.com/EruptionMetal

G.U.B.
https://www.facebook.com/G.U.B.punk

Comments: