U subotu 21. lipnja će se u zagrebačkom klubu Attack koji je u sklopu kompleksa Medika održati warm up party za Metaldays 2014, najveći metal festival u regiji, a pored toga festival sa najljepšom lokacijom u regiji koji će se ove godine održati od 21. do 27. srpnja u u gradu Tolminu na kojem će u pet dana nastupiti više od pedeset svjetskih metal imena, a glavni headlineri su Megadeath, Volbeat, Sabaton, Opeth, Children Of Bodom, Tiamat, Satiricon, My Dying Bride...

Na warm upu će uz američke metal bendove Huntress i Battlecross nastupiti i 3 hrvatska benda: Frozen Forest, Kryn i Flesh koji su izvučeni na natječaju i od kojih će jedan po ocjeni žirija i glasanju publike osvojiti nastup na Metaldays festivalu 2015!

HUNTRESS (heavy metal - USA)
https://www.facebook.com/HuntressKills
Kalifornijiski heavy metal bend osnovan 2009. godine. Do sada su izdali 2 studijska albuma za Napalm Records, Spell Eater (2012.) i Starbound Beast (2013.) te novi album koji spremaju izdati krajem ove godine. Bend je prepoznatljiv kao klasični heavy metal s utjecajima thrash i doom metala. Pjevačica benda Jill Janus ima vrlo prepoznatljivi glas s rangom od 4 oktave. U Zagreb se po prvi puta dolaze predstaviti hrvatskoj publici te vas sve pozivaju na svoj metal koncert.

BATTLECROSS (thrash/death metal - USA)
https://www.facebook.com/battlecrossmetal
Američki thrash/death metal bend koji bilo gdje da zasvira ostavlja publiku punom adrenalina. Izdali su 3 studijska albuma, Push Pull Destroy (2010.), Pursuit Of Honor (2011.) i War Of Will (2013.). Do sada su bili na turneji sa mnogim velikanima metal glazbe poput Killswitch Engage, Trivium, Death Angel, Hatebreed, In Flames, 2 grmeće gitare, snažni vokali, žestoki bubnjevi i tutnjajući bas prepoznatljivi su zvuk ovoga benda, a za sebe kažu da sviraju „Blue Collar Thrash Metal“.

Prije nastupa američkih bendova Battlecross i Huntress održati će se band battle između fenomenalnih hrvatskih bendova Kryn, Frozen Forest i Flesh. Publika i žiri će birati najbolji bend koji će nastupiti na Metaldays festival 2015!

KRYN (modern metal - Rijeka)
https://www.facebook.com/krynband
Kreativnost, svježe ideje, savršen spoj žestokih rifova, atmosferičnih melodija te impresivnih vokalnih dionica je ono po čemu ćete zapamtiti baš ovaj bend. KRYN djeluje od 2008. godine i iza sebe ima istoimeni EP i album prvijenac “Scars Remind Me“ izdan za Njemačku diskografsku kuću Eternal Sound Records. Album je diljem svijeta prodan u više od 500 primjeraka a recenzije u svim eminentnim metal časopisima (Metal Hammer, Rock Hard, Legacy...) nižu samo odlične ocijene.

FROZEN FOREST (black metal - Zagreb)
https://www.facebook.com/FrozenForestBM
Zagrebačko tročlano zlo pod imenom Frozen Forest nastalo je krajem 2005. godine s ciljem sviranja black metala kao što je nekad bio zamišljen. Odmah nakon prvog koncerta bacaju se na snimanje dema "The Final Eclipse" nakon kojega odmah sviraju niz manjih i većih koncerata. 2009. objavljuju EP "Demonic Horns Rise" koji je bio najava prvog albuma. Nakon uspješnih koncerata u ovoj postavi snimaju album pod utjecajem legendi poput Mayhema, Bathoryja, Mercyful Fatea i sličnih.

FLESH (heavy metal - Zagreb)
https://www.facebook.com/fleshmetal
Uska koža, teški metal, krvavi riffovi, bestijalno zavijanje. Od 2004. godine, Flesh, zagrebački heavy trio, brani metalnu vjeru. Godine 2014. objavljuju istoimeni studijski album i nastavljaju sa svojom misijom trovanja pučanstva teškim metalima. Promociju albuma su održali početkom ožujka u kultnoj zagrebačkoj Močvari na programu Valhalla. Sada vas pozivaju na porciju otrova, i ne zaboravite, samo metal!

Na ovom Metaldays warm up partyu ćete moći uživati i u istinskom metal partyz koji vam donosi DJ Lawless koji za vas pušta najbolje od bendova koji nastupaju na ovogodišnjem izdanju Metaldays festivala: Megadeth, Volbeat, Sabaton, Opeth, Heaven Shall Burn, Children Of Bodom, Satyricon, My Dying Bride, Amorphis, Tiamat, Moonsorrow, Suffocation, Obituary, Kadavar, Possessed, Artillerym, Riot, Manilla Road, In Solitude...

Nakon koncerata će se održati nagradna igra u kojoj sudjeluju svi koji su kupili ulaznicu za ovaj metal događaj. Također, proglasiti ćemo pobjednika band battlea koji će nastupiti na Metaldays festival 2015!

U nagradnoj igri dijelimo:
> 2 Metaldays 2014 festivalske ulaznice
> 2 Metaldays 2014 jednodnevne ulaznice
> 2 Metaldays 2014 festivalske majice

Comments: