3. julija bo v Ljubljano prišla prav zanimiva dama. Prihaja iz mesta Savannah v zvezni državi Georgii, ki se nahaja na jugu ZDA. Kot prava lepotica iz ameriškega juga, je tudi Kylesa prefinjena, graciozna - in karakterno težka za znoret.

Šalo na stran - Kylesa je kvartet iz omenjenega mesta in omenjene zvezne države, ki pripada omenjeni zvezi držav. In res je, da v bendu imajo tudi dekle, a to zadnji dve desetletji na sceni ni nič kaj tako posebnega. Kar se tiče ''težkosti'', se ta ne navezuje na posamezne člane ali članice benda, temveč na zvok. Kylesa namreč proizvajajo težak, rušilen zvok, ki odlično povezuje zapuščino nekdaj slavnih, zapeljivih in mogočno glamuroznih južnjaških mest, ki so danes še vedno taka - le da v resnici skrivajo notranji razkroj, deziluzijo in umiranje na obroke. Zato naj vas ne čudi, da Kylesa mešajo crust punk, psychedelic rock, stoner rock, sludge metal, ter indie rock. In imajo dva vokala ter presežek tolkal, ki dopolnjujejo že tako težko rifaško sliko.
Predstavili pa vam bodo komade iz vseh šestih plat, še posebej pa iz tazadnje, Ultraviolet, ki je izšla lani prek založbe Season Of Mist.

Dama nikoli ne potuje sama. Njeni kavalirji bodo Lazer/Wulf, ki prihajajo iz mesta Atens, ki se takisto nahaja v Georgii. Gre za eksperimentalni, a vseeno težko metalsko obarvani trio, opisujejo jih kot ''It's thrash, it's indie rock, it's jazz fusion, crust punk, and doom sludge and funk in 7/8''.

Iz sončne Obale pa se bodo privlekli težki in temačni oblaki, utelešeni v zasedbi Omega Sun.

20 eurov v predprodaji, 24 na dna koncerta!

http://www.on-parole.com/shop/en/tickets/67971-kylesa-lazer-wulf-omega-sun-ljubljana-03072014-vstopnica-ticket.html

KYLESA
https://www.facebook.com/KYLESAmusic

LAZER/WULF
https://www.facebook.com/lazerwulves

OMEGA SUN
https://www.facebook.com/omegasvn?ref=br_tf

Comments: