Poletje se šele dobro začenja, ko se nam konec junija obetajo že napovedani breakdown in moshing koncerti zasedb We Came As Romans, Miss May I, Silverstein, Bless The Fall ... A ''summer breakdown'' ali pa ''school's out'' žal ni enak t. i. letnemu ''mosh beach'' partyju, ki zadnjih nekaj let vsakič spremenil Letni vrt Gala Hale na Metelkovi v prizorišče težkih riffov, breakdownov, screamov ter growlov, ki z odra mendrajo množico pod njim, ta množica pa - seveda upoštevajoč dress code: BEACH - nori v odštekanih srajcah, šlaufih, rokavčkih in seveda crowd surfa na luft madracih.
Mosh beach party, baby!


Zato bomo poskrbeli, da boste 9. 7. 2014 prišli na svoje.


In sicer se bodo v Sloveniji ustavili Stick To Your Guns, ameriški hardcorovci, ki prihajajo iz Orange Countyja v Kaliforniji. Bend je aktiven že kaj nekaj časa, izdal je vsaj 4 albume (kdo še pomni, recimo, megauspešni zadnji album Diamond in single We Still Believe, Bringing You Down (A New World Overthrow), Against Them All ter Beyond the Sun?), marca letos pa so že posneli petega, ki bo izšel prek Sumerian Records. Na njem bodo gostovali tudi Scott Vogel iz kultnih hardcorovcev Terror, Toby Morse od newyorških hardkorašev H2O, Walter iz manijakalnih Rotting Out ter člani benda Motionless in White.


Seveda ne bodo sami - v Slovenijo se bodo ponovno vrnili melodični hardcorovci Hundredth iz Južne Karoline (ZDA) ter kalifornijski melodični hardcorovci Being As An Ocean.
+ DESOLATED!!!

Comments: