Leta 2006 je Evropo napadla turnejska karavana švedskih death metal zasedb, ki je nosila ime Masters Of Death. Pod to zastavo so potovali Grave, Entombed, Dismember ter Unleashed.
No, oktobra bomo priča okrneli zasedbi, ki pa vsekakor še vedno lahko brez težav potuje pod tem imenom. 6. 10. bodo namreč Ljubljano napadli Entombed A. D. in Grave!
Entombed A. D. so nastali, ko je prišlo do spora med L. G. Petrovom in kitaristoma Alexom Helidom ter Uffetom Cederlundom. Ker taki spori običajno poleg težke škode v bendu naredijo zmedo še na sceni, je LG Petrov s postavo Dahlstedt/Elgstrand/Brandt (ki smo jo lahko videli tudi na Metal Maniji v Komnu nekaj let nazaj) preprosto ustanovil bend Entombed A. D., ki se letos vrača z odličnim albumom Back To The Front. In seveda, turnejsko lakoto. Pričakujte bend z novimi močmi in staro šolo švedskega death metala - od kultnih hitov do novih komadov.
Grave so neustavljiva švedska death metal sila, ki je ni treba pretirano opisovati. Njihovi albumi so kultni, prav tako njihov status, njihovi nastopi pa ubijalski - kar so nam v Sloveniji dokazali že nekajkrat.

Kot predskupina bodo odžgali prav tako švedski Implode!


22 eurov v predprodaji, 25 na dan koncerta!
http://www.on-parole.com/si/shop/view/entombed-a-d-grave-ljubljana-06-10-2014-ticket

22 euro in presale, 25 euro on the day of the show!
http://www.on-parole.com/shop/view/entombed-a-d-grave-ljubljana-06-10-2014-ticket

ENTOMBED A.D.
https://www.facebook.com/EntombedAD

GRAVE
https://www.facebook.com/GraveOfficial

IMPLODE
https://www.facebook.com/implodeofficial

Comments: