Se vam zdi, da so lučke, prešereno razpoloženje, vonj po kuhanem vinu, sladkarije na štantih, okraševanje smrek in poslušanje Immortal ter gledanje filmov a la Najbolj zmešan božič dovolj za perfekten december?

Ne, če vas zadene novica, da se v Slovenijo vračajo ameriški Suicide Silence v spremstvu Thy Art Is Murder.

Suicide Silence, deathcore rušilna sila par excellence, je v zadnjem letu morala prestati najtežjo preizkušnjo, saj je v prometni nesreči preminil karizmatični vokalist Mitch Lucker. A njegova zapuščina živi še naprej - tako v obliki starih albumov kot najnovejšega albuma You Can't Stop Me, ki letos izide prek založbe Nuclear Blast. Vokalne dolžnosti pa je prevzel nihče drug kot Herman ''Eddie'' Hermida, ki se je proslavil v All Shall Perish in zdaj nadaljuje svoj posel tako, da je Mitchevem duhu lahko zgolj v ponos! Bend je seveda lačen odrov, nenasiten norih moshpitov in obljublja en velik koncertni masakr!

Suicide Silence pa spremljajo Thy Art is Murder iz Avstralije, ki so se svetu že dokazali z nešteto nastopi, dvema EP-jema in dvema albumoma. Poleg njih pa se bodo prav tako premierno predstavili Fit for an Autopsy iz Jerseya! Deathcore Max Max style!!!

Comments: