Ste bili poredni? Ste bili hudomušni? Ste poslušali Slayer? Seveda ste. In zato vas 6. decembra ne bo obiskal Miklavž, ampak bo svoj obisk najavil Parkelj. A v obliki zasedb Dying Fetus, Goatwhore, Malevolence in Fallujah.

Kakšne pomaranče, kakšne čokoladice, kakšna darilca … Če imamo trio iz Marylanda, ki s svojo groovy definicijo death grinda ruši vse pred seboj že od zgodnjih devetdesetih. Dying Fetus ni treba pretirano predstavljati – odgovorni so za več zvočnih detonacij kot katerakoli druga death grind zasedba okrog njih, njihovi koncerti v Sloveniji pa so vedno bili zabeleženi s seizmografi. In buškami v moshpitu.

Goatwhore, apokaliptični death black kvartet iz New Orleansa, Lousianna, ZDA (NOLA, for you šminkers!), so izdali novo ploščo na založbi Metal Blade, kdor pa jih je pred tem videl v Sloveniji s Havok nekaj let nazaj (ali pa drugod pred in po tem), ve, da gre za enega najboljših bendov, ki v živo ne pušča niti trenutka oddiha. Napad brez milosti.

Malevolence so angleška metalcore mašina, ki kljub svojim mladim letom uničuje odre tako učinkovito kot njihovi vzorniki, stari prdci a la Stampin’ Ground, Cataract, Slayer ipd. Ste jih videli letos aprila s Comeback Kid in Xibalbo?!! Potem vam mora biti jasno, da z njimi ne morete zbijati šal, lahko pa zobe, kolke in kosti.

Koncert bodo odprli kalifornijski death metalci Fallujah, ki z novo ploščo na Unique Leader Records in tehničnimi forami, ob katerih boste orgazmirali vsi tisti, ki častite Necrophagist, The Faceless ipd., ne bodo pustili nikogar pri miru.

Comments: