Nomad Music in MH Concerts predstavljata:
Koncert IN FLAMES v torek, 12.5.2020, Kino Šiška, Ljubljana!
 
Legendarni švedski metalci In Flames bodo nastopili v Kinu Šiška, v torek, 12.maja. K nam prihajajo v okviru svetovne koncertne turneje ob predstavitvi aktualne studijske plošče I, The Mask in 30-letnici delovanja, in obljubljajo zažigaški stampedo s svojimi starejšimi, železnimi klasikami in najboljšim iz zadnjega obdobja.
 
In Flames sodijo med najvplivnejše in najpomembnejše metal skupine zadnjih desetletij. Od začetka delovanja leta 1990 v Göteborgu, se skupina ves čas razvija in brezkompromisno sledi svoji viziji. Melodični death metal iz zgodnjih let je nadgradila v samosvoj, originalen izraz, predstavljen na 13 studijskih albumih, med katerimi so The Jester Race, Clayman, Reroute to Remain, Come Clarity, A Sense of Purpose, Sounds of a Playground Fading, Siren Charms in zadnji, I, The Mask, posnet v Los Angelesu s producentom Howardom Bensonom.
 
Album I, The Mask, objavljen 1.marca 2019, je požel velik uspeh in se zavihtel na 1. mesto lestvic na Švedskem in v Avstriji, 2. mesto v Nemčiji in 1. mesto US Top Rock and Metal Albums.
 
In Flames so vzorniki številnim poznanim rock in metal glasbenikom. Prodali so več kot tri milijone plošč in z vsako je njihova priljubljenost po svetu le še naraščala.
 
In Flames posebej slovijo kot fantastični koncertni izvajalci in so med najbolj zaželjenimi metal atrakcijami. Večkrat so prekrižarili vse kontinente, nastopali so s Slayer, Judas Priest, Avenged Sevenfold, Disturbed, idr., in na največjih festivalih kot so Ozzfest, Download Festival, Nova Rock, Gigantour, Hellfest, Metalcamp / MetalDays.
 
Devet let po odličnem koncertu v napolnjenem Kinu Šiška, se prvaki švedskega metala 12. maja vračajo na prizorišče ‘zločina’, s svojimi najboljšimi pesmimi in visoko vnetljivim šovom – ‘In Flames We Trust’!
 
Vstopnice bodo v prodaji od petka, 24.1.2020 na www.eventim.com in v vseh poslovalnicah Eventima.
Omejeno število vstopnic je na voljo po nižji eary bird ceni!
 
Na voljo so tudi VIP VSTOPNICE po ceni 133 EUR, ki vključujejo:
• VIP zgodnji prihod na koncert
• Ekskluzivno srečanje z In Flames
• Fotografiranje z In Flames
• Poster turneje (Limited Edition) z avtogrami In Flames
• Možnost nakupovanja merchandisa preden se odprejo vrata
• Službeni Meet&greet
• Število VIP vstopnic je omejeno
 

Comments: