AMERIČKE DOOM METAL LEGENDE SAINT VITUS PO PRVI PUTA DOLAZE U HRVATSKU, 6. LIPNJA U ZAGREBAČKI VINTAGE INDUSTRIAL BAR

AKCIJSKA CIJENA ULAZNICE DO 15. TRAVNJA!

Sain Vitus osnovani su daleke 1978. godine u Los Angelesu pod imenom Tyrant. 1980. mijenjaju ime u Saint Vitus. Prvi album „Saint Vitus“ objavljuju 1984. godine. Ubrajaju se među najstarije doom metal bendove te ih možemo smatrati istinskim živućim legendama svoga žanra. Kroz svojih 8 studijskih albuma izrazili su svoj unikatni doom/heavy metal zvuk. Jedni su od zaslužnih za stvaranje mnogih novijih bendova i stilova koji su danas prisutni na sceni te su upravo Saint Vitus vrlo često navođeni kao jedan od uzora.

Za ovu turneju nazvanu „The Return of the Walking Dead“ se Saint Vitusu ponovo pridružuje original pjevač Scott Reagers. Bend će za tu priliku svirati posebanu set listu pjesama koja se sastoji od pjesmama iz doba pjevača Reagersa, a to su prva tri albuma te album „Die Healing“ iz 1995 . pa će ovo biti ekskluzivna turneja i posebna prilika za sve fanove da vide Regersa uživo.

Koncert će se održati u subotu 6. lipnja u zagrebačkom Vintage Industrial Baru. Početak koncerta je najavljen za 20 sati, a cijena ulaznice iznosi 120 kn do 16. Travnja, a nakon toga 140 kn. Na ulazu će ulaznica koštati 160 kn. Ulaznice su u prodaji u Zagrebu u Dallas Music Shopu – Tkalčićeva 7, Dirty Old Shopu – Tratinska 18, Kovaču – Masarykova 14, Dallas Music Shopu u Rijaci – Splitska 2 te  u sustavu Eventim - http://www.eventim.hr/ i  On Parole web-shop - http://www.on-parole.com/

 

Comments: