NAJVEĆI I NAJBOLJI SVJETSKI PINK FLOYD SHOW, BRIT FLOYD DOLAZI 29. STUDENOG U SKLOPU SVJETSKE TURNEJE „PULSE 2013.“ U ZAGREBAČKI DOM SPORTOVA

AKCIJSKE CIJENE ULAZNICA PO CIJENI OD 120 KN DO 16. LISTOPADA

Najveći i najbolji svjetski Pink Floyd show, Brit Floyd se nakon prošlogodišnjeg nezaboravnog koncerta vrača u Zagreb sa još večim i boljim showom u sklopu svoje svjetske turneje „P-U-L-S-E 2013. - The Pink Floyd Ultimate Light & Sound Experience“. Koncert će se održati u petak 29. studenog u zagrebačkoj dvoranu Doma Sportova.

Slaveći glazbu koju su stvarali David Gilmour, Roger Waters, Rick Wright, Nick Mason i Syd Barrett Brit Floyd sviraju identično „od note do note“ glazbu Pink Floyda dok je sama vizualizacija koncerta sa rasvjetom i animacijama, koje su za ovu turneju ponovo poboljšane, identične onima sa posljednje turneje Pink Floyda iz 1994. godine.

Sa obzirom da Pink Floyd neće više ići na turneju, ćemo ovako moći vidjeti najbolju moguču kopiju Pink Floyda jer su se Brit Floyd potrudili skinut svaki detalj u zvukovnom spektru, pa tako na koncertu doslovno možete doživjeti pravu Pink Floyd magiju što su potvrdili mnogi koji su gledali uživo prave Pink Floyd.

Brit Floyd su 2010. godine u Liverpoolu osnovali Chas Cole, voditelj agencije CMP Entertainment i gitarist i glazbeni direktor Brit Floyda Damian Darlington koji je imao čast svirati Davidu Gilmoureu na proslavi njegovog 50. rođendana 1996. u Londonu. Brit Floyd je proglašen za najbolji i najautentičniji Pink Floyd tribute show od strane glazbenih kritičara koji su ih proglasili za najbolji svjetski tribute show.

Turneja „P-U-L-S-E 2013. - The Pink Floyd Ultimate Light & Sound Experience“ je vizualno koncipirana na posljednjoj turneji Pink Floyda „Division Bell Tour“ iz 1994. često nazivana „Pulse“ zbog istoimenog albuma i DVD-a. Na samom koncertu koji traje više od dva sata Brit Floyd izvode večinu hitova iz svih razdoblja Pink Floyda, a ovoga puta će dati akcent na album „The Dark Side of the Moon“ zbog proslave 40. godišnjice izlaska tog albuma. Pored toga će Brit Floyd izvesti večinu pjesama sa albuma „Wish You Were Here“, „Animals“, „The Division Bell“ naravno napopolurarnijeg Pink Floyd albuma „The Wall“.


Brit Floyd su do sada na svakom koncertu oduševili publiku pa i onu u Royal Albert Hallu u Londonu, i svojom izvedbom i set listom koja može zadovoljiti i največe fanove Pink Floyda jer set lista nije sastavljena na temelju “gretest hits“ već na „best of“ kako bi je sastavili največi fanovi Floyda i mijenja se od koncerta do koncerta. Tako su tu pored klasika „Shine On Crazy Diamond“, „Wish You Were Here“, „Another Brick In The Wall“, „Money“, „Time“, „Comfortably Numb“, „Learning To Fly“, „High Hopes“, „Echoes“, „One Of These Days“,... i „Have A Cigar“, "Vera", "Fletcher Memorial Home", „Is There Anybody Out There?“, „Pigs“,.....

Koncert će se održati u petak 29. studenog u zagrebačkoj dvorani Doma Sportova s početkom u 20 sati. Cijena ulaznica će iznositi za parter 120 kn do 16. listopada, 160 kn od 17. listopada i 190 kn na ulazu, za tribine 150 kn do 16. listopada, 190 kn od 17. listopada i 220 kn na ulazu.

Pretprodajna mjesta u Zagrebu: Dirty Old Shop Tratinska 18, Octopus Gundulićeva 37, Dancing Bear Gundulićeva 7, Dallas Tkalčićeva 7, Kloto Masarykova 14,. Dallas Music Shopovi u Zadru - Trg Tri Bunara 1, Splitu Narodni trg 14, Rijeci - Splitska 2a, Šibeniku - Kralja Tomislava 4. Ticket4you - http://www.ticket4you.org/, Eventim sistem http://www.eventim.hr/

Ulaznice se također mogu rezervirati preko e-mail adrese rezervacije@twilight-mag.net. Za rezervaciju je potrebno napisati ime i prezime (max 2 ulaznice na 1 ime), da li želite parter ili tribine i Brit Floyd pod subject e-maila. Cijena ulaznica za rezervacije je normalna pretprodajna cijena. Ulaznice se podižu na ulazu, na blagajni dvorane.

www.britfloyd.com

Comments: